Low Battery alert on startup... not a laptop


#1

v2.3.3
I think all the time - but maybe just most of the time - I get a Mac notification from Local about “Low Battery”… but I’m on an iMac…

Any ideas?


#2

@clay
I updated to latest version of Local and OS X Mojave, and it’s still happening… this time I was able to snag a screenshot: https://cl.ly/efb5b4972420


#3

Hey @cliff, that’s really weird. Thanks for reporting this issue and including a screenshot. We’ll look into it!


#4

I know this is 4 months old but I am getting the exact same message every time I launch Local. I’m also running the software on iMac and not a laptop.


#5

I just got done upgrading to v3.0.4 and I still get this message on start up. It’s weird. It doesn’t seem to prevent the software from running thankfully. :wink:


#6

Has anyone figured out or received an answer to this issue, it’s still happening for me and I see no answers.


#7

It’s no longer happening for me on latest versions - not for several months.


#8

I have just reinstalled local 3.0.4 and I am still getting low battery all sites are shutting down. s there any fix in the works?


#9

It happens to me with Local 3.0.4 in MacOS High Sierra 10.13.6. My system is a GA-Z170X-UD5 TH set up as a Hackintosh.

With a Hackintosh, you have to accept some anomalies. But it’s interesting to hear that other people are seeing the same thing. If I disconnect the USB cable to the UPS, the message doesn’t appear (because there is no battery).

Is your iMac also connected to a UPS?


#10

@lflier,

Interesting to hear about the UPS! We have an item in our backlog to look into this.

How frequently is this notification popping up?


#11

In my case, the notification pops up whenever I launch Local.

But I only see it on the Hackintosh, and only with the UPS connected. It doesn’t happen on my MacBook Pro, regardless of whether or not the power is connected.


#12

Ah yes. I’ve had a UPS all this time. Wondering why it just stopped sending me these alerts though